phone-icon
Fell free to Ask+1-802-341-3461
Hoe contact opnemen met KLM?

Hoe kan ik in contact komen met KLM?

KLM Royal Dutch is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. Het werkt altijd met de behoeften en tevredenheid van de passagier. U kunt op elk moment alle faciliteiten online verkrijgen op hun website en een reisstoel reserveren. Het lijdt geen twijfel dat er op elk moment problemen kunnen ontstaan ​​wanneer u niet aan boord kunt gaan van een vlucht, u kunt KLM gemakkelijk bereiken door hun klantenservicenummer 1 (800) 618-0104 te bellen. KLM biedt verschillende manieren om in contact te komen met de vertegenwoordiger. Om alle methoden te kennen, kunt u verder lezen en dienovereenkomstig kiezen.

Hoe kan ik KLM telefonisch bereiken?

Een van de beste manieren om de KLM klantvertegenwoordiger te bereiken, is telefonisch. Om het nummer te krijgen en de klantenservice van KLM te bellen, moet u bovendien enkele eenvoudige stappen volgen die hieronder worden beschreven:

 • Bel KLM telefoonnummer 1 (800) 618-0104

 • Komt u uit Nederland, bel dan +31 20 47 47 747

 1. Ga dan verder na de geautomatiseerde spraakopdrachten.
 2. Kies 1 voor taalselectie.
 3. Kies 2 om de nieuwe reistickets te boeken.
 4. Kies 3 om meer te weten te komen over de bestaande vliegreis.
 5. Kies 4 om de mijlen en meer opties te krijgen.
 6. Kies 5 voor bagagegerelateerde vragen.
 7. Kies 6 om de huidige reservering bij KLM te annuleren of te wijzigen.
 8. Druk op 7 om eventuele passagiers toe te voegen en de reis te wijzigen.
 9. Druk op 8 om contact op te nemen met een geschikte medewerker van de KLM klantenservice en uw telefoontje rechtstreeks naar de live executive. U kunt eventuele twijfels over KLM vluchtdiensten met hen delen en het best mogelijke advies krijgen.

Met bovenstaande eenvoudige informatie bereikt u KLM in eenvoudige stappen.

Hoe vraag ik assistentie aan bij KLM?

Als u KLm als uw reisgenoot heeft gekozen en rechtstreeks met de klantenservice wilt spreken, kunt u KLM 24/7 bereiken via telefoon: +31 (0) 20 474 7747.

Hoe stuur ik een e-mail naar KLM?

Daarnaast geeft KLM u ook de mogelijkheid om de e-mailoptie te kiezen en uw vragen dienovereenkomstig te verzenden. Als u de KLM-klantenservice per e-mail wilt bereiken, moet u de volledige vraag sturen naar het officiële e-mailadres van de klantenservice op pbmreservations@klm.com. Zodra ze uw vraag hebben ontvangen, nemen ze eerder contact met u op of sturen ze u de fixes in uw e-mail. Het klantenserviceteam is 24 uur per dag beschikbaar om eventuele twijfels via e-mail op te lossen.

Waar zit het kantoor van de KLM?

KLM airlines zijn gevestigd in de haarlemmeemer, Nederland, waar u terecht kunt om alle problemen op te lossen. Daarom kunt u via het KLM klantenservice telefoonnummer hoofdkantoor spreken met de vertegenwoordiger. Ze zijn de klok rond beschikbaar om alle vragen te beantwoorden en de oplossing te verkrijgen.

Hoe klacht indienen bij KLM?

Passagiers kunnen ook problemen ondervinden met hun reserveringen of met diensten. In dit geval kunt u een klacht indienen bij KLM om alle twijfels weg te nemen. Om een ​​klacht in te dienen, kunt u de onderstaande stappen volgen:

 • Om verder te gaan, moet u de officiële KLM-webportal op uw apparaat openen.
 • Daarna moet u de contactpagina selecteren en op de optie een klacht indienen tikken.
 • Hiermee ziet u het klachtenformulier dat u dient in te vullen en uw probleem te beschrijven.
 • Daarom moet u de verzendknop selecteren en het klachtenformulier naar de vertegenwoordiger sturen.
 • Zij zullen het verzoek beoordelen en onmiddellijk actie ondernemen tegen uw vraag.

Wat zijn de openingstijden van de KLM klantenservice?

Veel passagiers zoeken altijd naar de openingstijden van de KLM klantenservice. Daarom zijn de openingstijden van klm klantenservice van 9.00 uur tot 17.00 uur ET. Ze werken van maandag tot en met vrijdag om elk probleem met betrekking tot vluchtdiensten te behandelen.