phone-icon
Fell free to Ask+1-802-341-3461
Hoe kan ik mijn ticket omboeken bij Transavia?

Bij Transavia boek je met meer rust de vlucht en reserveer je de vliegstoel online op hun website. U krijgt tijdens uw reis unieke diensten en faciliteiten. Transavia begrijpt elke situatie en geeft je meer flexibiliteit met het vliegticket. U heeft de mogelijkheid om de vlucht te wijzigen en om te boeken naar een andere datum. Daarom kunt u de Transavia-vlucht omboeken via de onderstaande eenvoudige stappen:

Transavia vliegticket online omboeken

 1. In eerste instantie moet u de officiële website van Transavia Airlines openen. https://www.transavia.com/nl-NL/home/
 2. Meld u nu aan bij uw account.
 3. Zodra u de muisaanwijzer op de optie "Mijn boekingen" kunt houden, selecteert u vervolgens de optie "uw vlucht wijzigen".
 4. U kunt de "bevestigingscode" met uw "achternaam" invoeren en op de knop Ophalen tikken.
 5. Hiermee vindt u op het nieuwe scherm de lijst met boekingsgegevens van Transavia.
 6. Kies uit de gegeven details de vlucht die u wilt omboeken en tik op de optie om een vlucht om te boeken.
 7. U wordt naar het nieuwe scherm gebracht waar u de nieuwe reisdata uit de kalender kunt toevoegen en de vluchten kunt zoeken.
 8. Daarom krijgt u de lijst met vluchten die vertrekken op uw datum en bestemming waaruit u dienovereenkomstig kunt kiezen en ook hetzelfde vluchttarief kunt kiezen.
 9. U moet de vlucht betalen om het verschil om te boeken en het proces te voltooien.
 10. Transavia stuurt u onmiddellijk het bevestigingsbericht naar uw geregistreerde e-mailadres met betrekking tot het omboeken van de vlucht.

Wat kost een vlucht omboeken bij Transavia?

Voordat ze een reis omboeken, kijken veel passagiers naar de kosten om een vlucht om te boeken bij Transavia. Als u de vlucht binnen 24 uur na aankoop omboekt, hoeft u geen toeslagen of toeslagen te betalen. Maar als je de vlucht na 24 uur wilt omboeken, moet je de Transavia omboekingskosten van € 10 tot € 50 per persoon betalen. Afgezien hiervan moet u ook het eventuele verschil voor de omboeking betalen.

Hoe lang van tevoren omboeken Transavia?

Wil je dezelfde reis omboeken naar een andere voorkeursdatum of wil je de reisroute wijzigen, dan kan dat minimaal twee uur voor het geplande vertrek. Transavia zorgt voor de best mogelijke reis voor uw bestemming.

Transavia omboekingsbeleid voor vluchten

Wanneer u alle details met betrekking tot de kosten vindt, moet u zich houden aan enkele algemene voorwaarden met betrekking tot het omboeken van de vlucht. Lees hiervoor verder voor Transavia omboekingsbeleid voor vluchten en krijg de details:

 • Zodra u het vliegticket binnen 24 uur na aankoop omboekt, hoeft u geen toeslagen of toeslagen te betalen. In overeenstemming hiermee moet u het vliegticket een week voor het geplande vertrek hebben gekocht.
 • Als Transavia de reis annuleert, kunt u dezelfde reis kosteloos omboeken naar een andere gewenste datum.
 • Wanneer u de vlucht na 24 uur omboekt, moet u de toeslagen en het tariefverschil betalen volgens het ticket, het type en het aantal passagiers.
 • Transavia start de terugbetaling in de vorm van reistegoed als het verschil klein is.
 • Het omboeken van de vlucht is afhankelijk van de beschikbare stoelen in het vliegtuig om dienovereenkomstig aan boord te gaan.