phone-icon
Fell free to Ask+1-802-341-3461
Hoe kan jij een vlucht wijzigen bij Transavia?

Hoe kan jij een vlucht wijzigen bij Transavia?

Heeft u een bevestigde reservering bij Transavia Airlines maar bent u in een situatie tegengekomen waarbij u de vlucht moet wijzigen, maak u dan geen zorgen. Want voor een vluchtwijziging in Transavia kunt u het officiële nummer bellen en uw vlucht wijzigen via het online proces.

 • Ga met behulp van een voorkeursinternetbrowser naar de officiële site van Transavia Airlines. https://www.transavia.com/nl-NL/home/
 • Wanneer de startpagina wordt geopend, selecteert u de optie boeking beheren.
 • U kunt inloggen via uw account of vluchtgegevens in de optie boeking beheren.
 • Onder de vluchtgegevens moet u het boekingsnummer met de achternaam van de passagier en vluchtgegevens typen.
 • Hierna verschijnen uw boekingsgegevens; daarnaast moet u de vluchtwijzigingsoptie selecteren.
 • Nu begint het proces van transavia Chanage vlucht, aangezien u de vlucht moet kiezen waarop u wilt overstappen, klikt u op de volgende.
 • Vervolgens gaat u naar de betalingspagina en als er een tariefverschil is, gebruikt u een van de beschikbare modi voor de betaling en klikt u op het bevestigingspictogram.
 • Wanneer het proces is voltooid, ontvangt u een bevestigingsbericht met uw e-mailadres en telefoonnummer.

Hoeveel kost het om een vlucht te wijzigen met Transavia?

Wanneer u uw vlucht wijzigt en u doet dit onder de risicovrije tijd, dan hoeft u geen vluchtwijzigingskosten te betalen, maar na het verstrijken van de periode moet u Transavia vluchtwijzigingskosten toepassen . Vluchtwijziging wordt toegepast op basis van de route en het tarieftype, die hieronder worden uitgelegd.

Voor Nederland of België

Wanneer u ervoor heeft gekozen om op deze route te reizen, zijn de vluchtwijzigingskosten van toepassing op basis van het tarieftype.

Basistarief: - als je het basistarief hebt, moet je voor de gevechtswisseling ongeveer $ 51 betalen.

Flextarief: - als u dit tarief heeft, moet u mogelijk ongeveer $ 36 betalen om van vlucht te veranderen bij Transavia Airlines.

Plus-pakket: - onder dit pakket kunt u de vlucht tot 14 dagen gratis wijzigen; daarna moet je ongeveer $ 51 betalen.

Max pakket:- als je een max pakket hebt, dan hoef je geen transavia vlucht wijzigen vergoeding te betalen, maar als er een tariefverschil is, dan moet je dat wel betalen.

Voor de route Frankrijk

Basistarief: - de kosten van een vluchtwijziging op deze route voor het basistarief bedragen ongeveer $ 51 met het tariefverschil.

Flextarief:- Als u de vlucht wijzigt tot twee uur voor vertrek van de vlucht, zijn er geen wijzigingskosten, maar daarna moet u mogelijk de wijzigingskosten betalen.

Max pakket: - onder deze afstand hoeft u alleen het tariefverschil te betalen omdat er geen vluchtwijzigingskosten worden berekend.

Transavia vluchtwijzigingsbeleid

Wanneer u de vlucht moet wijzigen, zijn er bepaalde voorwaarden waardoor u die wijzigingen kunt doorvoeren. En dat valt onder het vluchtwijzigingsbeleid van Transavia.

 1. Vluchtwijziging binnen 24 uur na boeking zonder wijzigingskosten.
 2. Hierna brengt u wijzigingskosten in rekening voor de vluchtwijziging, afhankelijk van het tarieftype.
 3. U kunt uw vlucht tot twee uur voor vertrek van de vlucht wijzigen.
 4. Na het inchecken kunt u uw vlucht niet meer wijzigen.
 5. Wanneer een reisbureau de reservering maakt, wordt de vluchtwijziging alleen door hen uitgevoerd, niet door de luchtvaartmaatschappij.

Dus als je hier leest, heb je genoeg informatie over de vluchtwijziging en Transavia ticketdatumwijziging. Maar neem bij twijfel hierover contact op met de klantenservice via +31 (0) 20 21 46 032.