phone-icon
Fell free to Ask+1-802-341-3461
Hoe kan ik mijn KLM vlucht annuleren?

KLM airlines kan u helpen reizen door vliegtickets te kopen, de tickets te annuleren en restitutie te claimen voor geannuleerde tickets of vluchtwijzigingen. Daarom krijgt u hier de beste services. Dus als je een KLM vlucht wilt annuleren, helpen de luchtvaartmaatschappijen je om de beste faciliteiten te krijgen terwijl je de tickets annuleert. Als u de vlucht om de een of andere reden wilt annuleren, volgen hier de methoden voor het annuleren van de tickets die u moet volgen.

Annuleert de vlucht met KLM Airlines

Stap 1: Blader door de officiële website van KLM Airlines. https://www.klm.nl/

Stap 2: Tik vervolgens op de optie boeking beheren.

Stap 3: Ga verder met het invoeren van alle details zoals "reserveringscode" en "Achternaam" om toegang te krijgen tot het KLM Airlines-account.

Stap 4: Kies vervolgens de vlucht die je wilt annuleren en ga verder.

Stap 5: Daarna gaat de betalingsmogelijkheid open en wordt de annuleringsboete betaald.

De KLM klantpersoon stuurt u de bevestiging van uw annulering op uw geregistreerde apparaat.

Rekent KLM Airlines annuleringskosten?

Voor vluchtannulering bij KLM brengt de luchtvaartmaatschappij een boete of annuleringskosten in rekening van maximaal $ 100. Bovendien neemt KLM de annuleringskosten van $ 100 tot $ 400 van KLM in rekening als een ticket wordt geannuleerd vóór 24 uur na vertrek van de vlucht. Er is echter ook een voorwaarde, waarbij u eenvoudig de beste diensten kunt krijgen die u kosteloos kunt opzeggen. Als de annulering binnen 24 uur na de vluchtreservering plaatsvindt, hoeft u daarom geen annuleringskosten te betalen.

Lees meer over het annuleringsbeleid van KLM Airlines om hulp te krijgen bij het verkrijgen van de beste deal en enkele algemene voorwaarden die op u van toepassing kunnen zijn.

Annuleringsvoorwaarden KLM Airlines

De annuleringsvoorwaarden kunnen u helpen het geld terug te krijgen. Bovendien, wanneer u uw reservering gaat annuleren, zullen de KLM luchtvaartmaatschappijen u onder bepaalde voorwaarden helpen bij het annuleren:

  1. Als de klm vlucht annuleert binnen 24 uur, kan de luchtvaartmaatschappij geen kosten in rekening brengen. Dit betekent dat u uw ticket binnen 24 uur gratis kunt annuleren.
  2. Annulering vindt alleen plaats als u het ticket op de juiste manier annuleert. Als je het ticket wilt annuleren, kun je het ticket daarom alleen online annuleren als het ticket via de online modus is geboekt.
  3. Het ticket wordt kosteloos geannuleerd en met het nemen van een ritprijs kost het $ 100 tot $ 400.
  4. Als u uw ticket binnen 24 uur of voor 2 of 3 uur van de vlucht annuleert, moet u tot 400 $ betalen.
  5. De weersomstandigheden zijn niet goed en KLM Airlines kan uw vlucht annuleren.
  6. Bovendien annuleren de luchtvaartmaatschappijen uw vlucht onder dergelijke omstandigheden, dat wil zeggen, op weersomstandigheden, govt. Regel of een ongeluk of nog veel meer redenen.
  7. Wanneer de vlucht wordt geannuleerd door de luchtvaartmaatschappijen, krijgt u het KLM-ticket annuleer geld terug volgens het beleid.
  8. Als u een volledige terugbetaling wilt, moet u bovendien een geldige reden voor de annulering van de tickets tonen.

Dus, door dit KLM-annuleringsbeleid, annuleert u uw ticket eenvoudig volgens uw voorwaarden. Als u echter problemen ondervindt bij het annuleren van het ticket, is er een optie waarmee u uw ticket onmiddellijk annuleert en het geld terugkrijgt als u hiervoor toestemming heeft.

Hoe contact opnemen met KLM voor vluchtannulering?

U kunt ook contact opnemen met de KLM-supportmanager door te bellen naar (800) 618-0104 (VS) of +31 (0) 20 4747747(Nederland) en hulp te krijgen bij het annuleren van KLM-tickets. Bel de vertegenwoordiger voor een goede hulp.