phone-icon
Fell free to Ask+1-802-341-3461
Hoe krijg ik mijn geld terug van de KLM?

KLM Airlines biedt een uitstekende mogelijkheid om enkele wijzigingen aan te brengen en uw vliegticket te annuleren als u niet op een bepaalde datum en tijd wilt reizen. Als u een vliegticket heeft geannuleerd en u wilt de details weten voor KLM geld terugbetalen, dan kunt u uitstekend terug in de oorspronkelijke modus. U krijgt de verschillende soorten vragen die gebruikers stellen over het terugkrijgen van geld bij KLM Airlines.

Krijg geld terug van KLM Airline

Als u binnen 24 uur voor het geplande vertrek van de vlucht een vluchtannuleringstaak uitvoert, kunt u onmiddellijk een KLM-terugbetalingsverzoek verzenden en wachten op de terugbetaling. Als u uw geld terug wilt krijgen van KLM, moet u specifieke tips doornemen.

 • Wanneer u uw vliegticket 24 uur voor vertrek van de vlucht annuleert, kunt u een reisvoucher en geldteruggave aanvragen via een online restitutiesysteem.
 • U kunt uw vliegticket annuleren en een restitutieverzoek sturen dat u kunt gebruiken op de boekingswebsite en de restitutiestatus controleren.
 • Dit systeem controleert continu of u in aanmerking komt voor een volledige contante terugbetaling of slechts een deel daarvan dat u kunt aanvragen na de annulering van de vlucht.
 • U moet de specifieke informatie voor de boeking invoeren onder Boeking beheren, waar u de terugbetalingsstatus kunt controleren die u voor een bepaalde periode kunt krijgen.
 • U kunt een terugbetaling verwachten om het geld van uw KLM-vlucht binnen 24 uur na het boeken van de vlucht terug te krijgen.

Hoe Lang Duurt Het KLM Geld Teruggestort?

KLM biedt u een geweldige mogelijkheid om uw vliegticket te annuleren en u kunt binnen een week uw geld terugkrijgen. Als u graag KLM teruggave hoe lang wilt vragen om geld terug te krijgen in het originele model, moet u de details doornemen die door het deskundige team zijn verstrekt.

 1. Wanneer je vliegticket is geannuleerd door de luchtvaartmaatschappijen en je hebt daar geen informatie over, stuur dan een restitutieverzoek dat je binnen 2 tot 4 weken kunt krijgen.
 2. Als je een vliegticket hebt geboekt met een debet- en creditcard, kun je je geld terugkrijgen op je rekening in de originele modus die je binnen zeven tot veertien werkdagen kunt krijgen.
 3. U heeft recht op restitutie binnen tien en twintig werkdagen op uw rekening als u uw vliegticket contant en per cheque boekt, maar uw vliegticket annuleert.
 4. Neem contact op met het beste klantenserviceteam als u meer dan 14 dagen geleden een terugbetaling hebt aangevraagd na de annulering van de vlucht en geen update hebt ontvangen.

Wat is het restitutiebeleid van KLM?

KLM staat u toe om uw vliegticket online te annuleren wanneer u niet op een bepaalde datum en tijd wilt reizen en een volledige terugbetaling te krijgen. Als je online geld terug wilt krijgen, moet je het KLM restitutiebeleid lezen waarmee je je vliegticket kunt annuleren en je restitutie soepel kunt krijgen. Ga op een fatsoenlijke manier door de fatsoenlijke punten voor het KLM-terugbetalingsbeleid.

 • Met KLM kunt u uw geld terugkrijgen binnen zeven dagen als u uw vliegticket binnen 24 uur voor vrij standaard vertrek van de vlucht heeft geannuleerd.
 • Wanneer uw vlucht niet volgens uw plan verloopt, kunt u de reden uitleggen en uw vliegticket annuleren en een volledige terugbetaling van de kosten of compensatie krijgen.
 • Als u 24 uur of langer geleden een Economy-vliegticket heeft geboekt, kunt u uw geld in de oorspronkelijke modus terugkrijgen en contant geld terugvragen.
 • Een terugbetaling wordt over het algemeen aan u gedaan om onderhevig te zijn aan toepasselijke annuleringskosten die u moet betalen en dienovereenkomstig de terugbetaling te ontvangen.

Wat Te Doen Bij Geannuleerde Vlucht KLM?

Wanneer u merkt dat uw vliegticket is geannuleerd door KLM Airlines, kunt u een terugbetaling verwachten die u probleemloos kunt gebruiken voor de volgende beschikbare vluchtboeking. U moet een klantenserviceteam op de hoogte stellen en de KLM Geld Terugbetalen claimen in de voucher voor de volgende beschikbare vluchtboeking en contant betalen als u niet op een bepaalde datum en tijd wilt reizen. Stel dat u iets verkeerd vindt bij het terugkrijgen van restitutie na een geannuleerde vlucht KLM Vlucht. In dat geval kunt u direct contact opnemen met het beste klantenserviceteam dat beschikbaar is om u direct te helpen.

Hoeveel vertraging geld terug KLM?

Als uw vlucht bij vertrek meer dan 5 uur vertraging heeft, komt u in aanmerking voor volledige restitutie van KLM Airlines. Bovendien, als uw vliegticket meer dan 3 uur vertraging heeft bij aankomst om in aanmerking te komen voor compensatie, kunt u overwegen om een ​​vertragingscompensatie van ongeveer 400 tot 600 euro teruggaven KLM-kosten per hoofd te krijgen. De vertragingscompensatie kan afhankelijk zijn van de afstand van uw vlucht en soms van andere factoren die u moet opmerken bij het boeken van vluchten.

Kan KLM vlucht annuleren?

KLM kan uw vliegticket annuleren bij een drukke dienstregeling, gebrek aan personeel, een noodaankondiging van de overheid, enz. Wanneer uw vlucht wordt geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij, duurt KLM soms lang. U moet dus het omboekings- en restitutiebeleid doornemen om restitutie aan te vragen nadat de vluchtannulering bij KLM Airlines goed zou zijn.