phone-icon
Fell free to Ask+1-802-341-3461
Hoe naam wijzigen KLM?

Hoe naam wijzigen KLM?

KLM is een van de favoriete luchtvaartmaatschappijen omdat veel reizigers ervoor kiezen om met hen te reizen. Passagiers kunnen hun vluchtstoelen reserveren en alle verschillende faciliteiten online op hun website verkrijgen. Soms boekt u de stoel en voegt u de verkeerde of onjuiste naam op de reistickets toe. In dit geval kunt u een KLM ticket naam wijzigen en het nieuwe e-ticket voor de reis krijgen. De wijzigingen zijn onderhevig aan regels en kosten die worden berekend op basis van het tickettype. Om correcties in de naam van uw KLM vliegticket aan te brengen, moet u daarom de onderstaande stappen doorlopen:

Wijzig passagiersnaam op KLM ticket

 1. Allereerst moet u de officiële KLM website op uw apparaat openen. https://www.klm.nl/
 2. Daarna moet u de knop Reservering beheren op het scherm kiezen.
 3. Daarom kunt u de reserveringscode met uw achternaam opgeven en op de bevestigingsknop tikken om de boeking op te halen.
 4. Hiermee komt u in uw reservering bij KLM, waar u de verschillende boekingen vindt.
 5. U moet de vlucht kiezen waarvan u de naam van de opgegeven boekingen wilt wijzigen.
 6. Vervolgens moet u op de knop Bewerken tikken die beschikbaar is onder de vervolgkeuzelijsten.
 7. U gaat door naar de nieuwe pagina, waar u uw naam op het scherm kunt wijzigen en de nieuwe juiste naam kunt toevoegen.
 8. Nadat u uw naam heeft gewijzigd, moet u het door de overheid goedgekeurde identiteitsbewijs overleggen dat overeenkomt met uw naam.
 9. Eindelijk kunt u de betaling uitvoeren als u daarvoor in aanmerking komt en de wijzigingen dienovereenkomstig voltooien.
 10. KLM stuurt u onmiddellijk het bevestigingsbericht op uw geregistreerde e-ID met de juiste naam van het nieuwe e-ticket.

Daarnaast kunt u voor het vertrek van de vlucht ook het KLM-klantenserviceteam bereiken door 1 (800) 618-0104 (VS) of +31 (0) 20 4747747(Nederland) te bellen om het KLM-ticket op naam aan te passen.

Beleid voor naamswijziging KLM passagiers

Als u de naam van de passagier op uw vliegticket wilt wijzigen, moet u enkele regels begrijpen die daarmee verband houden. Dus, om de Beleid voor naamswijziging KLM passagiers te kennen, kunt u de onderstaande punten zien:

 • U heeft de mogelijkheid om de naam binnen 24 uur na de aankoop te wijzigen en eventuele kosten of vergoedingen te vermijden.
 • Nadat u de naam heeft gewijzigd, moet u na 24 uur de toeslagen of toeslagen betalen die in mindering worden gebracht op basis van het reserveringstype en het reisticket.
 • U mag maximaal 3 tekens van uw naam wijzigen.
 • Vrouwelijke passagiers die zijn getrouwd, kunnen hun achternaam wijzigen, maar zijn onderworpen aan het bewijs van een door de overheid goedgekeurd identiteitsbewijs.

Nadat u de regels en voorschriften hebt begrepen, kunt u uw vliegticket KLM gemakkelijk online wijzigen via de boeking beheren.

Hoeveel kost het om uw naam op een KLM vliegticket te wijzigen?

Veel passagiers zijn altijd op zoek naar de kosten of toeslagen om de naam op hun KLM vliegtickets te wijzigen. De kosten voor het wijzigen van de naam van het KLM ticket zijn afhankelijk van het type wijziging en het vliegticket. De kosten variëren van $ 150 tot $ 300, en u kunt de werkelijke kosten op de afrekenpagina zien zodra u de wijzigingen aanbrengt.

Hoeveel voornamen op vliegticket KLM?

Bij KLM airlines kun je 30 uur voor het geplande vertrek je naam op het vliegticket wijzigen. Als u het KLM-ticket Naam wijzigen doet, moet uw voornaam overeenkomen met een door de overheid goedgekeurd identiteitsbewijs zoals een adhar-kaart, paspoort, enz.