phone-icon
Fell free to Ask+1-802-341-3461
Hoe upgrade ik mijn KLM ticket?

Als je een vlucht met KLM hebt en om wat voor reden dan ook een KLM-stoel moet upgraden, en je maakt je geen zorgen over hoe je moet upgraden, maak je geen zorgen, de luchtvaartmaatschappij biedt je de mogelijkheid om zelf stoelen te upgraden. U kunt uw stoel wijzigen via de online modus, of u kunt dit laten doen door de klantenservice. U kunt de stappen doorlopen voor een stoelupgrade bij KLM airlines.

Hoe upgrade ik mijn KLM ticket?

 1. U moet naar de officiële website van KLM gaan en inloggen met uw accountgegevens. En zorg ervoor dat u zich aanmeldt met hetzelfde account dat is gebruikt op het moment van boeking.
 2. Daarna moet u naar de optie "Beheer mijn boeking" gaan. Daar moet u uw reserveringsnummer met uw achternaam invullen.
 3. Dan verschijnt je ticket op het scherm; bovenaan het scherm heb je meerdere opties beschikbaar. U moet op de optie stoelupgrade klikken.
 4. Daarna moet u de wijzigingen aanbrengen, uw stoelen upgraden indien beschikbaar en vervolgens op de knop Doorgaan klikken.
 5. En als vervolgens wordt weergegeven dat u moet betalen, voert u een betaling uit en bent u klaar met de wijzigingen, ontvangt u een bericht en e-mail van uw upgrade en kunt u de opgewaardeerde stoelen ook zien bij het beheren van mijn boeking.

U kunt uw stoel ook upgraden door contact op te nemen met de klantenservice van KLM door het gratis nummer 1800 419 3044 te bellen en hen te vragen uw stoel te upgraden naar een hogere klasse.

Wat kost een upgrade KLM?

Als u met KLM reist en u zich zorgen maakt over de kosten voor het upgraden van KLM-stoelen, hangt het allemaal af van in welke klasse u uw stoelen opwaardeert en van uw bestemming en reisdatum. De kosten voor het upgraden van een stoel bij KLM bedragen echter ongeveer $ 300- $ 400.

Wat is het stoelupgradebeleid van KLM Airlines?

Passagiers die hun vluchtstoel willen wijzigen, dienen op de hoogte te zijn van het stoelupgradebeleid van KLM Airlines, zodat ze geen problemen ondervinden bij het doorvoeren van de wijzigingen.

 • Als de passagier de stoel vóór 24 uur na boeking heeft geüpgraded, hoeft u geen kosten aan de luchtvaartmaatschappij te betalen.
 • Als de passagier de stoelen na 24 uur boeken heeft geüpgraded, brengt de luchtvaartmaatschappij een extra wijzigingsvergoeding in rekening van de passagier.
 • Als de reservering is gemaakt door een reisbureau of een derde partij, zal de luchtvaartmaatschappij u niet overwegen om de wijzigingen aan te brengen. U kunt contact opnemen met dezelfde bron om uw stoel op uw vlucht te upgraden.
 • Als je een niet-restitueerbaar ticket hebt gekocht, moet je extra kosten betalen voor het upgraden van je stoel.
 • U kunt uw stoelen tot 2-3 uur voor het geplande vertrek van uw vlucht upgraden. Daarna kunt u uw stoelen niet upgraden.
 • U kunt de stoelen in een hogere klasse alleen upgraden, afhankelijk van de beschikbaarheid van stoelen in een hogere klasse, en als de stoelen niet beschikbaar zijn, moet u ofwel in dezelfde klasse reizen, of u wijzigt de vluchtdatum en kiest vervolgens de stoel die past bij jou.

Hoeveel Miles nodig voor upgrade KLM?

Als u mijlen gebruikt om uw stoel bij KLM te upgraden, is de geschatte mijl voor een economy class van 21500-2900 en voor de business class is dit 53000-72000. Het exacte aantal kan alleen worden verkregen door het klantenserviceteam, omdat dit volledig afhangt van de herkomst, bestemming, reisdatum en naar welke klasse u uw stoelen wilt upgraden.

Hoe krijg je een gratis upgrade naar Business Class KLM?

Er zijn verschillende manieren om kans te maken op de gratis klm stoel upgrade. Er zijn enkele manieren waarop u de gratis upgrade kunt krijgen.

 1. U kunt een gratis upgrade aanvragen bij de ticketbalie.
 2. Als u een frequente vlieger bent, kunt u de optie krijgen van een gratis upgrade.
 3. Soms krijg je bij boeking via reisbureaus ook een gratis stoelupgrade in business class.

 

Wat kost een upgrade naar Business Class KLM?

Als u uw stoelen in business class moet upgraden en u zoekt naar de kosten om de stoelen voor zaken te upgraden, dan kunnen de exacte kosten alleen worden beoordeeld op basis van uw herkomst, bestemming en reisdatum. De geschatte kosten om uw stoel te upgraden zijn echter $ 300- $ 400. U kunt ook met de klm stoel upgraden met miles door de miles te kopen.

Geeft KLM gratis upgrades?

Ja, KLM biedt gratis upgrades aan, maar alleen aan die passagiers die in aanmerking komen voor gratis upgrades. Er zijn enkele voorwaarden waaronder luchtvaartmaatschappijen u een gratis upgrade aanbieden.

 • Als u een frequent flyer bent van de luchtvaartmaatschappij.
 • Als u een elitelid bent van KLM-luchtvaartmaatschappij.
 • Soms kan het overtuigen van de agent je ook een gratis upgrade geven.
 • Als u uw ticket via een reisbureau boekt, kunt u ook een gratis stoelupgrade krijgen.

Kunt u bieden op een upgrade van KLM?

Ja, u kunt bieden op een upgrade in KLM en door te bieden krijgt u de upgrade-optie tegen de allerbeste prijs. Voor een business class biedt KLM u de mogelijkheid om mee te bieden, waarbij de passagier de mogelijkheid heeft om het bod te winnen en de beloning van de luchtvaartmaatschappij te krijgen. U kunt deelnemen aan het bod door naar de officiële website van de luchtvaartmaatschappij te gaan.

Waarom kan ik niet upgraden naar Business Class KLM?

Als u uw stoel in business class wilt upgraden en u kunt dit niet doen. Dit komt omdat veel passagiers niet in aanmerking komen voor een business class stoelupgrade. Hier zijn veel redenen voor. De redenen lees je hieronder.

 1. De luchtvaartmaatschappij biedt niet de mogelijkheid om te upgraden naar een bepaalde tariefklasse.
 2. Stoelupgrades zijn afhankelijk van beschikbaarheid; als de stoelen niet gratis zijn in business class, kunt u de stoelen niet upgraden.
 3. En soms zijn er de volgende redenen voor de luchtvaartmaatschappij om de business class stoelen niet te upgraden.

Wat betekent Economy Comfort bij KLM?

Als je op zoek bent naar de klm stoel upgrade economy comfort en je hebt niet veel kennis, dan kom je daar na het lezen achter. Dit betekent extra achterover leunen en meer beenruimte. En dat betekent dat u comfortabel reist in Economy class. U kunt de luchtvaartmaatschappij vragen om economy class comfort.

Zijn KLM Economy Comfort-stoelen het waard?

Ja, KLM comfortstoelen zijn de moeite waard omdat de luchtvaartmaatschappij meer beenruimte biedt en de stoel meer achterover kan leunen, dus het is zeer comfortabel voor iedereen. En als je een stoel in de buurt van de cabine wilt krijgen, kun je die ook per luchtvaartmaatschappij krijgen. Het is het helemaal waard.

Hoeveel extra kost Economy Comfort bij KLM?

De prijs van Economy Comfort op KLM kan alleen worden verkregen door de klantenservice en is volledig afhankelijk van de herkomst, bestemmingen en reisdatum. De luchtvaartmaatschappij biedt enkele economy comfortstoelen aan voor $ 150- $ 200. Dat biedt meer beenruimte en meer verstelbare stoelen. Voor de exacte kosten kunt u naar de klantenservice gaan en zij zullen u de exacte kosten geven.